Complete accessoire-lijn bij Nautische Unie

Bij Nautische Unie bieden wij een complete accessoire-service voor veeleisende roofvissers en gepassioneerde bootgebruikers. Wij leveren en installeren vrijwel alles wat u nodig heeft voor uw boot, zoals fishfinders en GPS-systemen van Humminbird, Lowrance en Garmin.

Elektromotoren en accusystemen

Daarnaast zijn wij dealer van MinnKota elektromotoren en bieden wij diverse keuzes voor accusystemen.

Bootstoelen, hengelsteunen en meer

Ook voor levering en inbouw van bootstoelen, hengelsteunen en vele andere accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw boot moet voldoen aan al uw wensen en daarom bieden wij maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat uw boot compleet is uitgerust.

Secumar reddingsvesten

Voor de veiligheid aan boord zijn wij geautoriseerde dealer van Secumar automatisch opblaasbare reddingsvesten. Wij verzorgen niet alleen de levering, maar ook keuring en reparatie van deze vesten.

Kies voor de complete accessoire-service van Nautische Unie en geniet van een boot die volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft!

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een roofvisboot, trailer of buitenboordmotor?


Contact opnemen

Bekijk ook onze accessoires voor boten

Kies voor de complete accessoire-service van Nautische Unie en geniet van een boot die volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft!


Bekijk onze accessoires