Onze merken boten, motoren, trailers en accessoires...

Als ervaren leverancier van aluminium roofvisboten biedt Nautische Unie u al meer dan 20 jaar hoogwaardige producten en uitstekende service. Wij zijn importeur en dealer van diverse Amerikaanse en Europese topmerken met een zeer uitgebreid assortiment.

Onze aluminium roofvisboten zijn van de hoogste kwaliteit en staan garant voor jarenlang plezier op het water. Bij Nautische Unie vindt u altijd een model dat past bij uw wensen en budget.

Boten

Wij zijn importeur en dealer van diverse Amerikaanse en Europese topmerken met een zeer uitgebreid assortiment boten, waaronder Crestliner, Starcraft, Starweld, Finval, HR Boats en BB-line. Of je nu op zoek bent naar een robuuste visboot, een comfortabele recreatieve boot of een veelzijdige aluminium boot, bij Nautische Unie vind je gegarandeerd de perfecte keuze die past bij jouw wensen en behoeften.

Bekijk onze boten merken

Buitenboordmotoren

Al decennia zijn we dealer van topmerken buitenboordmotoren, zoals Mercury, Yamaha en Honda. Hierdoor kunnen klanten bij Nautische Unie niet alleen terecht voor hoogwaardige boten, maar ook voor betrouwbare en krachtige buitenboordmotoren die perfect aansluiten bij hun vaarbehoeften.

Bekijk onze buitenboordmotoren merken

Wij werken groen en energiezuinig!

Trailers

Bij Nautische Unie zijn wij al meer dan 30 jaar dealer van de kwaliteitstrailers van PEGA. Met een breed scala aan modellen en opties zorgt PEGA ervoor dat je boot veilig en gemakkelijk kan worden vervoerd, waar je avonturen op het water je ook brengen. Vertrouw op onze expertise en ervaring om de juiste PEGA-trailer te vinden die perfect aansluit bij jouw boot en transportbehoeften.

Bekijk onze trailer merken

Accessoires

Wij leveren en installeren vrijwel alles wat u nodig heeft voor uw boot, zoals fishfinders en GPS-systemen van Humminbird, Lowrance en Garmin. Met geavanceerde technologieën en nauwkeurige navigatie-opties helpen deze merken u om veilig en efficiënt uw weg te vinden op het water, terwijl u tegelijkertijd geniet van een uitstekende viservaring. Vertrouw op ons deskundige team om uw boot uit te rusten met de nieuwste elektronica en accessoires die uw vaarplezier naar een hoger niveau tillen.

Bekijk onze accessoire merken

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een roofvisboot, trailer of buitenboordmotor?


Contact opnemen

Bekijk ook onze accessoires voor boten

Kies voor de complete accessoire-service van Nautische Unie en geniet van een boot die volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft!


Bekijk onze accessoires