Terug naar het overzicht

HR 460 Fish

Onovertroffen als het aankomt op meer waar voor je geld! 

Speciale introductie package prijs:

HR460 Fish - Honda BF50 + EVA Softfloor + Visdek incl. softfloor
€ 17.500,00 incl. 21% BTW


Een gemakkelijk te besturen en stabiele boot op het water die ook nog eens eenvoudig en licht te vervoeren is achter de auto.

De HR 460 Fish is een hele goede "eerste boot" voor het jonge gezin maar ook een fantastische boot voor de meer ervaren visser die met z’n maat of de kleinkinderen wil gaan vissen.

De HR 460 Fish heeft een robuuste steven met aanzienlijke vrij-boorden die zorgdragen voor een “droge rit”. De zelflozende kuip is van groot gemak en de sterke roestvrijstalen railing is naast veilig ook zeer welkom om uw hengelsteunen of overige uitrusting aan te bevestigen.

Het optionele “visdek”, voorzien van het comfortabele EVA-foam, zorgt voor een riant platform vanwaar u fantastisch kunt vissen. Uiteraard is er rekening gehouden met de montage van een stabiele visstoel. Onder het visdek ontstaat een grote opbergruimte voor uw visuitrusting. Het spreekt voor zich dat het dek ook dienst kan doen als “zonnedek”. Er zijn optioneel kussens verkrijgbaar voor deze toepassing.

Achterin is een flinke afsluitbare opbergruimte met plaats voor dubbele brandstoftanks. Het luik is versterkt uitgevoerd zodat deze eenvoudig voorzien kan worden van een visstoel voor de ideale vispositie achterop de boot.

In de boeg bevindt zich een speciale opbergruimte voor batterijen voor uw boegmotor en tevens wordt de boot standaard geleverd met een meeneembare koelbox.

Kenmerken

Lengte x Breedte (mtr)4,65 x 1,88 m
Max personenCE-C 4 personen
Gewicht (kg)310 kg
Vermogen (pk)50 pk
Brandstoftank (ltr)n.v.t.
StatusShowroom Actie

Geïnteresseerd?

HR 460 Fish

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een roofvisboot, trailer of buitenboordmotor?


Contact opnemen

Bekijk ook onze accessoires voor boten

Kies voor de complete accessoire-service van Nautische Unie en geniet van een boot die volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft!


Bekijk onze accessoires