Ontdek de uitgebreide service van Nautische Unie

Bij Nautische Unie beschikken we over een zeer goed geoutilleerde werkplaats waar onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers diverse service-, refit- en onderhoudswerkzaamheden voor u kunnen verzorgen. Of u nu op zoek bent naar een kleine reparatie of een grote refit, bij Nautische Unie bent u aan het juiste adres.

Wat we voor u kunnen betekenen ...

Aanbouw buitenboordmotoren

Wij repareren en testen motoren en bouwen deze aan onze boten.


Afstellen, diagnose, testen, reparatie en revisie

Wij bouwen complete boot-motor-trailercombinaties naar uw wensen.

Modificatie en/of restylen van bestaande of nieuwe boten

Bij Nautische Unie verzorgen wij volledige aanpassingen aan uw boot. Of het nu gaat om een beperkte restyling of een uitgebreide verbouw- of modificatie, zoals het inbouwen van werpdekken of opbergruimtes, wij bieden maatwerkoplossingen die volledig voldoen aan uw wensen.

Wij werken groen en energiezuinig!

Schadeherstel boten, trailers, motoren

Wij voeren professioneel schadeherstel uit aan uw boot. Onze ervaren en gekwalificeerde technici kunnen laswerk en andere voorbewerkingen uitvoeren, evenals professioneel spuitwerk om uw boot weer als nieuw te maken.

Elektronica inbouw- en instelling

Bij Nautische Unie verzorgen wij complete bootinstallatie, inclusief de inbouw van diverse elektronica en de afstelling en installatie van boegmotoren, gps en fishfinders. Wij begrijpen dat uw boot moet voldoen aan al uw wensen en daarom bieden wij maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat uw boot compleet en perfect functionerend wordt afgeleverd.

Trailers afstellen en/of aanpassen

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw trailer perfect is afgesteld en aangepast op uw boot. Of u nu op zoek bent naar een kleine aanpassing of een volledige afstelling, bij Nautische Unie bent u aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een roofvisboot, trailer of buitenboordmotor?


Contact opnemen

Bekijk ook onze accessoires voor boten

Kies voor de complete accessoire-service van Nautische Unie en geniet van een boot die volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft!


Bekijk onze accessoires